Beschrijf 1x uw opdracht
Wij benaderen
geschikte aanbieders
U ontvangt offertes
en kiest de beste aanbieder

Over RecruitmentOfferte.nl

RecruitmentOfferte.nl heeft als doel om organisaties met een wervingsbehoefte te helpen om snel, slim en simpel een leverancierskeuze te maken. 

Waarom?
De afgelopen jaren is het aantal aanbieders van recruitment advertentiekanalen (zoals vacaturebanken) én van werving- en selectiebureaus enorm toegenomen. Een duidelijk waarneembare trend is dat naast de bekende algemene aanbieders veel nieuwe niche spelers op de markt zijn gekomen. Deze organisaties bieden recruitment  en werving- en selectiediensten voor specifieke (arbeidsmarkt) doelgroepen. Welke organisaties zijn dat en welke passen het beste bij uw wervingsbehoefte? RecruitmentOfferte.nl helpt u met het vinden van de juiste aanbieder voor uw specifieke wervingsbehoefte. 

Wie zitter er achter RecruitmentOfferte.nl?
RecruitmentOfferte.nl is een initiatief van Gabry van Beek. Gabry heeft jarenlange ervaring op het gebied van (online) recruitment en is o.a. Product Marketing Director geweest bij Monsterboard.nl en Recruitment Manager bij Rabobank Nederland. Gabry heeft op basis van deze ervaring veel kennis van de Nederlandse recruitment en werving- en selectiemarkt. 

Meer informatie over Gabry van Beek kunt u vinden op zijn LinkedIn profiel: