Beschrijf 1x uw opdracht
Wij benaderen
geschikte aanbieders
U ontvangt offertes
en kiest de beste aanbieder

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is RecruitmentOfferte.nl?

Bij RecruitmentOfferte.nl kunt u snel, slim, simpel én gratis in 1x bij meerdere aanbieders een offerte aanvragen voor het invullen van uw vacature(s) of wervingsbehoefte. RecruitmentOfferte.nl biedt één loket voor het aanvragen van offertes van verschillende aanbieders. U selecteert vervolgens de juiste aanbieder. 

Waarom zou ik RecruitmentOfferte.nl gebruiken?

De afgelopen jaren is het aantal aanbieders van recruitment advertentiekanalen (zoals vacaturebanken) én van werving- en selectiebureaus enorm gestegen. Naast de toename van het aantal aanbieders is er ook een duidelijk waarneembare trend dat vooral veel nieuwe niche aanbieders op de markt zijn gekomen. Deze organisaties bieden recruitment en werving- en selectiediensten voor specifieke (arbeidsmarkt) doelgroepen. RecruitmentOfferte.nl kent de markt van aanbieders van recruitment en wervings- en selectiediensten en zorgt ervoor dat u offertes ontvangt van de juiste aanbieder voor uw specifieke wervingsbehoefte. U bepaalt vervolgens zelf op basis van de ontvangen offertes met welke aanbieder u selecteert. 

Wat kost het?

De dienstverlening van RecruitmentOfferte.nl is volledig gratis voor aanvragers van offertes. U betaald niets meer dan wanneer u zelf direct offertes zou aanvragen bij de aanbieders. Het gebruik van RecruitmentOfferte.nl is dus naast snel, slim en simpel vooral ook gratis! 

Hoeveel offertes ontvang ik?

U ontvangt minimaal 3 en maximaal 5 offertes per vacature. We streven ernaar om u zoveel offertes te laten ontvangen zodat u een juist beeld krijgt van het totale aanbod en u een gedegen keuze kunt maken voor de juiste aanbieder. 

Kan ik meerdere vacatures of functieprofielen indienen?

Jazeker, u kunt zoveel vacatures of functieprofielen bij ons indienen als u wilt. Indien u meerdere vacatures of functieprofielen bij ons indient, ontvangt u per vacature functieprofiel minimaal 3 en maximaal 5 offertes. Wij bekijken of basis van de vacature of functieprofiel welke aanbieder het beste past.  

Welke soort functieprofielen kan ik indienen bij RecruitmentOfferte.nl?

U kunt alle soorten functieprofielen indienen bij RecruitmentOfferte.nl. Op basis het functieprofiel zullen we een match maken met 3 tot 5 aanbieders die het beste aansluiten bij het functieprofiel. 

Waarom hanteren jullie een verschil tussen recruitment advertentiekanalen en werving- en selectiebureaus?

Uit ervaring weten we dat er grofweg twee soorten behoeften zijn in het vervullen van een wervingsbehoefte. Enerzijds zijn er klanten die zoveel mogelijk zelfstandig de recruitmentactiviteiten willen uitvoeren maar daarbij advertentiekanalen (zoals vacaturebanken) willen inzetten om de (arbeidsmarkt) doelgroep optimaal te kunnen bereiken. Deze groep klanten heeft de mogelijkheid om offertes te ontvangen van aanbieders van recruitment advertentiekanalen zoals vacaturebanken. Op deze manier is de klant in staat om zoveel mogelijk zelfstandig de recruitmentactiviteiten uit te voeren. 

Aan de andere kant zijn er klanten die de wervingsactiviteiten zoveel mogelijk  willen uitbesteden aan gespecialiseerde werving- en selectiebureau’s. Deze  werving- en selectiebureau’s nemen zoveel mogelijk wervingsactiviteiten uit handen van de klant en zorgen ervoor dat alleen geselecteerde kandidaten bij u worden aangeleverd. Het meerendeel van het werk wordt u uit handen genomen. 

We bieden aanvragers ook de mogelijkheid om aan te geven om offertes van zowel aanbieders van advertentiekanalen (zoals vacaturebanken) als werving- en selectiebureau’s te ontvangen. De keuze is aan u. 

Verplicht ik me tot iets als ik een offerte-aanvraag doe?

Nee, u verplicht u tot niets. RecruitmentOfferte.nl is sowieso geen partij in een eventuele overeenkomst die u sluit met een aanbieder. Wij brengen u slechts in contact met verschillende aanbieders van offertes. 

Welke aanbieders hebben jullie in bestand?

We hebben een groot netwerk van aanbieders van recruitment en werving- en selectiediensten. Dit netwerk groeit continu zodat we altijd in staat zijn om de beste match te maken tussen uw vraag en de aanbieders.

Wie zitten er achter RecruitmentOfferte.nl?

RecruitmentOfferte.nl is een initiatief van Gabry van Beek. Gabry heeft jarenlange ervaring op het gebied van (online) recruitment en werving en selectie en is o.a. Product Marketing Director geweest bij Monsterboard.nl en Recruitment Manager bij Rabobank Nederland. Gabry heeft op basis van deze ervaring veel kennis van de Nederlandse recruitment en werving- en selectiemarkt. Meer informatie over Gabry van Beek kunt u vinden op zijn LinkedIn profiel:

http://www.linkedin.com/in/gabryvanbeek